Regulat® Beauty

biologisch, verträglich, wirksam

prikaži glede na
število izdelkov na stran .

Regulatpro® Hyaluron

Die einzigartige Schönheitskur für Haut, Haare, Nägel und Bindegewebe Ab heute wird das Anti-Aging Wundermittel Hyaluronsäure nicht mehr nur gecremt, sondern auch getrunken. Denn nur die geballte Kraft von Innen und Außen schafft ein wahres Entfaltungswunder der Haut.
€69,90

Regulat® Beauty anti aging lifting serum 30 ml

Globinsko delovanje Anti aging lifting seruma se odraža v obliki hitrega in učinkovitega zmanjšanja gubic. Skrivnostna formula za takšen uspeh je kombinacija esence Regulata, visokega deleža hialuronske kisline in rastlinskega izvlečka Jambú. Ustavi proces staranja in aktivira pomlajevalne encime.
€49,90

Regulat® Beauty anti aging set

2x anti aging lifting serum 15 ml 1x anti aging day creme 15 ml 1x anti aging night repair creme 15 ml
€130,00

Regulat® Beauty energetic facial tonic 150 ml

Tonik za obraz za sijočo polt, polno svežine in mladostne energije. Tonik za obraz kožo čisti, tonizira in poskrbi za takojšnje vlaženje.
€24,90

Regulat® Beauty excellent cleansing foam 150 ml

Čistilna pena za obraz in predel okoli oči. Učinkovito odstranjuje ličila in delce onesnaženja, ki se na kožo naberejo tekom dne.
€24,90

Regulat® Beauty anti aging day cream 30 ml

Hranljiva anti aging dnevna krema z Regulat® Hyaluron 3D – kompleksom kožo odlično globinsko navlaži in ji povrne energijo. Olivem® 1000 optimizira kožno povrhnjico in zaščiti pred dnevnimi negativnimi vplivi na kožo iz okolja.
€49,90