Regulatpro®Bio 350ml

Regulatpro® Bio je kaskadno fermentiran bio koncentrat, proizveden iz ekološkega sadja, zelenjave, oreščkov in začimb. Edinstven encimski napitek vsebuje vitalne dipeptide, tripeptide, oligopeptide, polifenole, flavonoide (fitokemikalije) in desnosučno mlečno kislino L(+). V patentiranem procesu kaskadne fermentacije se aktivne substance iz prvovrstnih naravnih virov razdrobijo v drobne delce, ki zagotavljajo visoko absorpcijo v obliki koncentriranega napitka Regulatpro® Bio.
€49,90

Regulatpro® Bio

Organizem vse funkcije v telesu regulira preko encimov in za to porabi ogromno energije (ATP). Regulatpro® Bio izredno poveča in pospeši proces nastajanja ATP v celicah in stimulira encimski sistem.

S tem se poveča vaša vitalnost, vzdržljivost, učinkovitost in posledično izboljša kakovost življenja. Tekoči bio koncentrat je narejen iz 15 vrst različnega sadja, zelenjave, oreškov in začimb.

Regulatpro® Bio je vaš naravni dodatek življenjske energije, ki obenem krepi tudi imunski sistem. 

 

Učinkovanje

 •        poveča energijo v vseh celicah (ATP)
 •        popravlja in ščiti celice
 •        regulira bazično-kislinsko razmerje
 •        podpira zdravje črevesne flore
 •        aktivira naravno samozdravljenje telesa
 •        antioksidant
 •        protivnetno delovanje 

 

Zelo primeren za kurativno in stalno uporabo

 • za podporo organizmu pri številnih zdravstvenih težavah,
 • za vse, ki trpijo ponavljajoče infekcije,
 • ob pomanjkanju energije in zmanjšani učinkovitosti,
 • za nosečnice in doječe matere,
 • za vse, ki so pod nenehnim stresom,
 • za vse z motnjami v prebavi. 

 

Priporočilo za doziranje

Kdaj: zjutraj in zvečer

Koliko: 10 ml Regulatpro® Bio (1/2 merilnega lončka) razredčenega z  200 ml vode*

kako: prvi požirek nekaj trenutkov zadržite v ustih in razžvrkljajte preden pogoltnete

 

Namesto z vodo lahko Regulatpro® Bio zaužijete tudi razredčen s sokovi, ki so bogati s polifenoli, kot npr. naravni borovničev ali brusnični sok. 

 

Brez:

sladkorja, konzervansov, alergenov, histamina, umetnih barvil, alkohola, glutena

 

Sestavine: voda; limone*; datlji*; fige*; orehi*; soja*; kokos*; čebula*; glicerin*; zelena*; sojini kalčki*; artičoke*; izvleček acerole (17,5% Vitamin C)* 0,7%, grah*; proso*; začimbna mešanica*; kurkuma*; žafran*. (*iz ekološke pridelave, kontrolira DE-Öko-006)

Oznake proizvodov
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Regulatpro®Metabolic 350ml

Regulatpro® Metabolic je prehransko dopolnilo za podporo presnovnih procesov. Popolna izravnava za stresen sodoben vsakdan. Vsebuje koncentrirano moč bio koncentrata Regulatpro® Bio z dodatkom magnezija, elementov v sledeh in vitaminov B, C in D.
€49,90

Regulat®Skin Energy Mousse 200ml

Regulat®Skin Energy Mousse je čudovita vlažilna pena z aktivno učinkovino Regulatpro® Bio in predstavlja najboljšo nego normalne, suhe, izsušene in razdražljive kože. Optimalno navlaži zahtevno in občutljivo kožo in jo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Z uporabo pene Regulat®Skin Energy Mousse se prav vsaka celica nahrani z novo energijo in vlago, kar pripomore k bolj zdravemu in daljšemu življenju celic in podpori za njihovo samoregulacijo.
€44,00

Regulat® Beauty anti aging lifting serum 30 ml

Globinsko delovanje Anti aging lifting seruma se odraža v obliki hitrega in učinkovitega zmanjšanja gubic. Skrivnostna formula za takšen uspeh je kombinacija esence Regulata, visokega deleža hialuronske kisline in rastlinskega izvlečka Jambú. Ustavi proces staranja in aktivira pomlajevalne encime.
€49,90