Imprint

Kontaktni naslov

EnzymPro AG

Böhleli 7

9050 Appenzell

Schweiz

 

Pooblaščene osebe

g. Alexander Amadeus May, predsednik

g. Josef Eugster, član uprave

 

Komercialni podatki

Ime podjetja: EnzymPro AG

Matična št.: CH-113.470.663

Upravna enota: Appenzell

 

Davčna številka

CHE-113.470.663 (ID za DDV)

 

Pravno obvestilo (disclaimer)

 

Omejitev odgovornosti

Podjetje EnzymPro AG vzdržuje spletno stran z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne more jamčiti za ažurnost, točnost, kakovost ali pravilnost vseh informacij na straneh.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo (materialno ali nematerialno), ki bi posredno ali neposredno nastala zaradi uporabe/neuporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletne strani.

Ponudba ni obvezujoča. EnzymPro AG si pridržuje pravico do nenapovedane spremembe vsebine in delnega ali popolnega izbrisa vsebine oz. celotne spletne strani.

Uporaba informacij in izdelkov predstavljenih na spletni strani je popolnoma in izključno na lastno odgovornost.

Vsebina ima izključno splošno izobraževalne in informativne namene in ni nadomestilo za obisk pri zdravniku ali posvet s farmacevtom, niti napeljevanje k samo-diagnostiki ali samo-zdravljenju. Pomembno je, da glede svojega zdravstvenega stanja oziroma bolezni upoštevate navodila svojega zdravnika in drugih zdravstvenih delavcev.

 

Odgovornost za povezave

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje EnzymPro AG ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh strani. Dostop in uporaba teh spletnih strani je popolnoma na lastno odgovornost.

 

Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti na spletni strani so last podjetja EnzymPro AG oz. omenjenih lastnikov. Za kakršnokoli reprodukcijo je potrebno vnaprej pridobiti pisno dovoljenje lastnika vsebin.

 

Vir foto gradiva

© Fotolia.com, kjer so uporabljene fotografije Fotolia.com je to jasno označeno.

© EnzymPro AG

 

Varstvo osebnih podatkov

Na podlagi 13. člena švicarske zvezne ustave in določbe zvezne zakonodaje o varstvu podatkov, ima vsakdo pravico do varstva zasebnosti, kakor tudi do zaščite osebnih podatkov pred zlorabo. Delovanje naših spletnih strani je v  skladu s temi določbami. Osebni podatki se obravnavajo kot strogo zaupni in se ne posredujejo, niti ne prodajajo tretjim osebam.

Za obisk naše spletne trgovine vam ni potebno posredovati osebnih podatkov. Ko dostopate do naše spletne strani, se v datotekah dnevnika shranijo naslednji podatki: IP naslov, datum, čas, zahteva brskalnika in splošne informacije o operacijskem sistemu in brskalniku. Podatki služijo izključno za namen statistike, neosebno obdelavo in sledenje trendom, s čimer dobimo informacije za ustrezno izboljšavo naših storitev. V tesnem sodelovanju z našim ponudnikom gostovanja si prizadevamo za zaščito baz podatkov o zunanjih dostopih, zaščito pred izgubo, zlorabo ali ponarejanjem podatkov.

 

Osebni podatki se zbirajo izključno v primerih, če jih obiskovalec odda prostovoljno med postopkom nakupa, ob registraciji oz. prijavi na elektronske novice. Posredovani podatki s strani obiskovalcev se uporabljajo samo za konkreten primer odgovora na zahtevo obiskovalca, obdelavo naročila in tehnično izvedbo dobave.

Osebni podatki bodo posredovani tretjim osebam samo v tolikšni meri, kot je to neizogibno za izvedbo pogodbenega razmerja med EZP in stranko (dostava naročenega blaga). V ta namen se podatki prenesejo družbi odgovorni za dostavo in v kolikor je potreba tudi družbi odgovorni za izvedbo finančne transakcije. To so edini primeri posredovanja podatkov tretjim osebam.

 

V kolikor stranka pisno prekliče soglasje za hranjenje osebnih podatkov in pri tem ne obstaja več potreba po hrambi podatkov za namen izvedbe pogodbenega razmerja ali drugega namena, zaradi česar so bili podatki zbrani in hranjeni, bodo le-ti izbrisani.

V kolikor se je stranka prijavila na prejemanje e-novic, bomo posredovani poštni naslov uporabljali za promocijske namene vse dokler se stranka ne bo odjavila iz prejemanja elektronskih novic.

 

Anonimni uporabniški profili

EZP si pridržuje pravico do možnosti, da uporabnikom ponudi možnost  ustvarjanja anonimnih profilov pod psevdonimom, za namene promocije, raziskav trga in prilagajanje ponudbe potrebam na trgu.  

 

Izjava o varovanju osebnih podatkov za uporabo storitve Google Analytics

Spletna stran uporablja storitev spletne analize Google Analytics, Google Inc. (v nadaljevanju: Google). Google Analytics uporablja piškotke, to so besedilne datoteke, ki se shranijo na obiskovalčevem računalniku in omogočajo analizo uporabe spletne strani. Informacije, ki jih ustvari piškotek o obiskovalčevi uporabi te spletne strani se prenesejo in shranijo na Googlov strežnik v ZDA.

Če je na spletni strani aktivirana možnost anonimnih IP-jev Google, za uporabo znotraj Evropske unije in držav pogodbenic Evropskega gospodarskega prostora, skrajšuje obiskovalčev IP naslov. Celovit IP naslov je poslan na Googlov strežnik v ZDA le v izjemnih primerih.

Google bo te podatke uporabil za analizo uporabe spletne strani in pripravo poročil o spletnih aktivnostih ter analitiko poslal upravljalcu spletne strani.

V kolikor je Google zakonsko dolžan oz. so za določen del obdelave podatkov pooblaščene tretje osebe, Google lahko podatke posreduje tretjim osebam. Informacije o vašem IP naslovu, ki se zbirajo z Google Analytics ne bodo povezane z drugimi podatki, ki jih zbira Google. Uporabo piškotkov uporabnik lahko izključi v nastavitvah spletnega brskalnika, vendar mora ob tem upoštevati dejstvo, da mogoče ne bom mogel uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se obiskovalec strinja z uporabo zbranih podatkov s strani Googla v zgoraj opisani zadevi in za zgoraj navedene namene.

 

Piškotki

Uporabljamo trajne piškotke, ki se shranijo na obiskovalčevem računalniku in olajšajo nakupovanje, personalizacijo in ponovno registracijo ob vrnitvi na našo spletno stran. Trajne piškotke lahko uporabnik ročno izbriše iz spomina svojega računalnika.

V večini brskalnikov je privzeta nastavitev samodejni prevzem piškotkov. Uporabnik to nastavitev lahko ročno spremeni v varnostnih nastavitvah brskalnika. V kolikor se uporabnik odloči za izklop piškotkov, se lahko zgodi, da spletne strani ne bodo delovale v polni funkcionalnosti oz. se ne bodo prikazovale pravilno.

Podatki shranjeni v piškotkih se zbirajo brez posebnega dovoljenja obiskovalcev in niso povezani z osnovnimi osebnimi podatki (ime, naslov, itd.).

 

Izjava o privolitvi 

Z uporabo te spletne strani se obiskovalec strinja z uporabo zbranih podatkov na zgoraj opisan način in za zgoraj navedene namene.

 

Pravica do informacij in preklic 

Obiskovalec ima pravico, da brezplačno dobi podatke o shranjevanju, obdelavi in uporabi zbranih osebnih podatkov na zgoraj opisane načine in v zgoraj navedene namene. Na pisno zahtevo obiskovalca bo EZP le-tega obvestil o vseh njegovih osebnih podatkih, ki so bili shranjeni na zgoraj opisane načine in v zgoraj navedene namene.

Obiskovalec ima tudi pravico do preklica soglasja za zbiranje podatkov ter izbrisa že zbranih podatkov. V tam namen se lahko obrne na: info@enzympro.com ali EnzymPro AG, Böhleli 7, 9050 Appenzell