Kaskadenfermentation - mehrstufiger Fermentationprozess

Patentirana Kaskadna fermentacija

Unikatna metoda kaskadne fermentacije™ je rezultat dolgoletnega raziskovanja podjetja Dr. Niedermaier Pharma. V tem izjemnem procesu, ki je bil patentiran leta 2004 (EU-Patent št. 1153549) se hranilne snovi popolnoma razdrobijo in s tem postanejo visoko bio-razpoložljive. Edinstvena metoda kaskadne fermentacije™ posnema naraven proces prebave v človeškem organizmu.  

 

>> naprej

Mitochondrien

DEJSTVA: ATP energija 

Za odvijanje vseh esencialnih procesov v organizmu je potrebna določena energija. Ta energija se proizvaja v mitohondrijih in ji rečemo adenozin trifosfat – na kratko ATP. ATP predstavlja univerzalno obliko energije, ki je neposredno dostopna vsem celicam. Vodilni strokovnjaki se že leta strinjajo o tem, da je ravno pomanjkanje te energije pogosto glavni vzrok številnih bolezni.  

 

>> naprej 

 Pressekonferenz Wien 2015 Metabolisches Syndrom

Celostno zdravljenje metabolnega sindroma 

 

Regulatpro® Metabolic podpira procese reparacije in regeneracije organizma. Metabolni sindrom je nevarna bolezen sodobnega časa, interakcija različnih bolezni in njihovih simptomov. V Evropi simptome metabolnega sindroma trpi že vsaka tretja oseba in trend se še naprej giblje v to neželeno smer. 

 

>> naprej

Predstavljeni izdelki

Regulat® Skin Repair

The natural Spray with organic Regulat® for soothing and repairing the skin
€15,90